Ανοιχτή για τον Μόρα η πόρτα της ΑΕΛ

Ανοιχτή για τον Μόρα η πόρτα της ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανοιχτή για τον Μόρα η πόρτα της ΑΕΛ

bet365

Συνάντηση θα έχουν μέσα στην επόμενη βδομάδα ο Αλέξης Κούγιας με τον Βαγγέλη Μόρα, με τους «βυσσινί» να θέλουν την σημαία της ομάδας σε πόστο στο τμήμα είτε από φέτος, είτε την επόμενη χρονιά αν ο 39χρονος θελήσει να παίξει ακόμα έναν χρόνο.

Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΛ, έκαναν την εμφάνισή τους τα σενάρια που θέλουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να αναλαμβάνει κάποιο πόστο στο τμήμα. Η σημαία των «βυσσινί» θα έχει μέσα στην βδομάδα συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια από την οποία και θα φανεί το τι θα γίνει. Τα δεδομένα με την συγκεκριμένη υπόθεση είναι δύο. Αν τελικά ο Μόρας θελήσει στα 39 του να αγωνιστεί ακόμα έναν χρόνο, τότε θα αναλάβει το πόστο του από την μεθεπόμενη χρονιά, αν πάλι αποφασίσει να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα θα αναλάβει από φέτος.

Επαφή με τον κόσμο μέσω AEL Radio ο Κούγιας την Τρίτη

Ο Αλέξης Κούγιας στις 28/7 κλείνει πέντε χρόνια στο τιμόνι της ΑΕΛ. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» την ερχόμενη Τρίτη θα έχει επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας μέσω του AEL Radio. Συγκεκριμένα από τις 8 το απόγευμα μέχρι όσο τραβήξει οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να μιλήσουν με τον πρόεδρο της αγαπημένης τους ΠΑΕ για τα θέματα που τους απασχολούν.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα