Παναθηναϊκός: Κλείδωσε για την προετοιμασία το Κορωπί

Παναθηναϊκός: Κλείδωσε για την προετοιμασία το Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κλείδωσε για την προετοιμασία το Κορωπί

bet365

Στο προπονητικό του κέντρο θα πραγματοποιήσει το σύνολο της φετινής του προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός. Απορρίφθηκε ορθά λόγω Covid19 η προοπτική του εξωτερικού, δεν κάλυπτε το Τριφύλλι το Πήλιο.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός ανέλυε διεξοδικά όλα τα δεδομένα για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση σχετικά με το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽εξέτασαν αρχικά επιλογές στην Ευρώπη(Πολωνία, Σλοβενία, Αυστρία) αλλά το τελευταίο διάστημα απορρίφθηκαν όλες λόγω της πανδημίας και του μεγάλου ρίσκου που θα έπαιρνε η αποστολή να ταξιδέψει αυτή την εποχή στο εξωτερικό.

Έτσι, λοιπόν, το δίλημμα ήταν ανάμεσα στο Πήλιο και το Κορωπί, την παραμονή δηλαδή της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο. Η επιβάρυνση των γηπέδων από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ᾽᾽Γεώργιος Καλαφάτης᾽᾽ και ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο σύνολο της προετοιμασίας του στην Αθήνα.

Από 6 Αυγούστου μέχρι 13, εξάλλου, είχε αποφασιστεί η παραμονή στο Κορωπί μέχρι να ολοκληρωθούν τα εργομετρικά, οι εξετάσεις και όλα τα πρώτα βήματα πριν το βασικό στάδιο. Από τις 13 και έπειτα όταν ο Ντάνι Πογιάτος θα... φορτσάρει στο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή της Τριφυλλιού σε κάποιο κοντινό με το ᾽᾽Καλαφάτης᾽᾽ ξενοδοχείο, το οποίο θα αποτελέσει το... ησυχαστήριο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα