Άρης: Στα ίδια επίπεδα το μπάτζετ και κατ’ εξαίρεση υπέρβαση για 1-2 παίκτες

Άρης: Στα ίδια επίπεδα το μπάτζετ και κατ’ εξαίρεση υπέρβαση για 1-2 παίκτες

Άρης: Στα ίδια επίπεδα το μπάτζετ και κατ’ εξαίρεση υπέρβαση για 1-2 παίκτες

bet365

Στη συνάντηση κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ Καρυπίδη-Χαριστέα-Τουμαζάτου αποφασίστηκε η διατήρηση του προϋπολογισμού στα ίδια επίπεδα και ταυτόχρονα ορίστηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι.

Πριν τη λήψη αποφάσεων για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, αρχικά έγινε αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας από τον Αγησίλαο Τουμαζάτο σε συνδυασμό ασφαλώς με τις απώλειες που προβλέπεται να έχει η ΠΑΕ Άρης λόγω των προεκτάσεων της πανδημίας του κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας καλύπτοντας το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, επί της ουσίας όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι βέβαιο αν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων. Σε αυτό το αρνητικό σενάριο, είναι προφανές ότι η εταιρία θα στερηθεί εσόδων τόσο από τα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και από τους χορηγούς γηπέδου. Αυτό σημαίνει, εν τέλει, ότι το επίπεδο της απώλειας μπορεί να γίνει μόνο κατά προσέγγιση διότι κανείς δεν έχει στα χέρια του ξεκάθαρα δεδομένα.

Παρόλο αυτά, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας κατέληξαν στην απόφαση διατήρησης του αγωνιστικού προϋπολογισμού στα περσινά επίπεδα, δίχως φυσικά να υπολογίζονται σ’ αυτό το ποσό που έδωσαν οι «κίτρινοι» για τη αγορά των δικαιωμάτων παικτών όπως οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Ντάνιελ Μαντσίνι.

Βάσει του αγωνιστικού σχεδίου που ήδη έχει καταρτιστεί αλλά και παραδοθεί στα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, οι Θεσσαλονικείς θα λειτουργήσουν επί ενός πλαφόν συμβολαίων, αν και αποφασίστηκε ότι για 1-2 περιπτώσεις ο κ. Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση, αρκεί φυσικά να υπάρχει η σιγουριά για το επίπεδο απόσβεσης της επένδυσης. Παραδείγματος χάρη, πέρυσι ο Άρης έδωσε συμβόλαιο 550.000 ευρώ στον Μπράουν Ιντέγε ξεπερνώντας έτσι τις οικονομικές δυνατότητές του, αλλά δεν του βγήκε στο γήπεδο.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συζήτησαν εκ νέου επί μεταγραφικών στόχων. Στην πραγματικότητα, αυτή η κουβέντα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καθώς έχουν εντοπιστεί οι παίκτες, ο Άγγελος Χαριστέας ήδη προχώρησε σε επαφή μαζί του και πλέον έλαβε το πράσινο φως για τις τελικές συζητήσεις και τη οριστικοποίηση συμφωνιών που ήδη υπάρχουν σε προφορικό επίπεδο. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης στάθηκε ιδιαίτερα και στον τομέα του χαρακτήρα των παικτών εκτιμώντας ότι αποτελεί το ίδιο σοβαρό κριτήριο σε σχέση με την ποδοσφαιρική ικανότητα καθώς πέρυσι, σε αρκετές περιπτώσεις, αναγκάστηκε να χαλιναγωγήσει συμπεριφορές οι οποίες προκάλεσαν τριγμούς στα αποδυτήρια της ομάδας, ασχέτως του ότι η ΠΑΕ δεν θέλησε ποτέ να εκθέσει κανέναν από αυτούς τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα