Ατρόμητος: Κάναντι ή άλλος ξένος

Ατρόμητος: Κάναντι ή άλλος ξένος

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Κάναντι ή άλλος ξένος

bet365

Στο Περιστέρι καλούνται άμεσα να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή, καθώς σε μερικές ημέρες αρχίζουν προετοιμασία
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και επίσημα από σήμερα (20/7) ο Ατρόμητος, καθώς ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του. Αυτόματα στο Περιστέρι έχουν περάσει στην... επόμενη ημέρα και ως μόνο «δεδομένο» παίρνουμε ότι ο διάδοχός του θα είναι ξένος.
Επόμενη, εύλογη ερώτηση. Θα είναι ο Νταμίρ Κάναντι; Στην ομάδα τον θέλουν, εκείνος επίσης δείχνει «ζεστός» ώστε να επιστρέψει, αλλά ακόμη δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη. Γίνονται σχετικές επαφές, ωστόσο ο χρόνος πιέζει και ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου για το Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αρα μπροστά υπάρχουν «σκάρτες» 10 με 15 ημέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Για αυτό και από το Μαζαράκειο «κοιτούν» και άλλες περιπτώσεις, αποκλειστικά όμως τεχνικών εκτός Ελλάδος, χωρίς να αποτελεί «κριτήριο» εάν στο παρελθόν έχουν εργαστεί ή όχι στη χώρα μας.
Ολα τα παραπάνω αποτυπώνουν το γιατί στο Περιστέρι θεωρείται «κλειδωμένο» πως ο νέος κόουτς θα προέρχεται εκτός συνόρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα