Πρίγιοβιτς: Στον ΠΑΟΚ θα επέστρεφε, σε σερβικό σύλλογο ποτέ!

Πρίγιοβιτς: Στον ΠΑΟΚ θα επέστρεφε, σε σερβικό σύλλογο ποτέ!

Πρίγιοβιτς: Στον ΠΑΟΚ θα επέστρεφε, σε σερβικό σύλλογο ποτέ!

bet365

Όσο ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ιτιχάντ τόσο θα εντείνονται οι φήμες περί επιστροφής στον ΠΑΟΚ, την Λέγκια ή ακόμα και να αγωνιστεί στη Σερβία. Διαβάστε στο gazzetta.gr, γιατί το τελευταίο σενάριο ωστόσο δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα!

Ο «Πρίγιο» έχει εκδηλώσει προ πολλού την επιθυμία να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε τρόπο, ωστόσο λόγω του υψηλού του κασέ στην Ιτιχάντ η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Τίποτα όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης ασχοληθεί προσωπικά και αποφασίσει να ενεργοποιήσει την μεγάλη «βόμβα».

Για τον 30χρονο φορ ο σερβικός Τύπος σε σχεδόν καθημερινή βάση αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας σκοπεύει να καταθέσει υψηλή πρόταση για την απόκτηση του, όντας στην κορυφή της λίστας του συλλόγου του Βελιγραδίου. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Αφενός η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πρίγιοβιτς, αφετέρου δε, οι πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του διεθνή στράικερ αναφέρουν πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε σύλλογο της πατρίδας του, αφού παραμένει χολωμένος από την μεταχείριση που έτυχε από τις σερβικές αρχές με αποκορύφωμα την τιμωρία του για παραβίαση του lock down.

Ο Πρίγιοβιτς θεωρεί άδικη την έκταση που πήρε το θέμα, έχοντας τονίσει τι ακριβώς συνέβη. Ως εκ τούτου παρότι δηλώνει περήφανος για την πατρίδα του, εντούτοις δεν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο σερβικό πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά την Λέγκια, οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Πολωνία είναι σχεδόν μηδαμινές λόγω της φύσης του συμβολαίου του με την Ιτιχάντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα