Πρίγιοβιτς: Πρόταση από ομάδα του MLS για 18μηνο δανεισμό!

Πρίγιοβιτς: Πρόταση από ομάδα του MLS για 18μηνο δανεισμό!

Πρίγιοβιτς: Πρόταση από ομάδα του MLS για 18μηνο δανεισμό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ομάδα από το MLS έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με την μορφή δανεισμού για 18 μήνες.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να μην συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ιτιχάντ, ωστόσο εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στο μυαλό του «Πρίγιο», όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, βρίσκεται πάντα η επιστροφή στον ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε τρόπο, εξ ου και το γεγονός πως δεν μπήκε καν σε διαδικασία να συζητήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, παρά την εκτίμηση του τεχνικού της σερβικής ομάδας, Ντέγιαν Στάνκοβιτς προς το πρόσωπο του.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί εσχάτως πρόταση από ομάδα του MLS, ωστόσο δεν βιάζεται να πάρει την απόφαση του.

Οι Αμερικανοί καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του 30χρονου στράικερ της Ιτιχάντ θεωρώντας πως μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα