Ατρόμητος: Κωδικός free agent

Ατρόμητος: Κωδικός free agent

Gazzetta team
Ατρόμητος: Κωδικός free agent

bet365

Στο Περιστέρι ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και άμεσα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των ελεύθερων παικτών
Επί χάρτου τίθεται πλέον ο Ατρόμητος της επόμενης σεζόν και εύλογα ένα «κεφάλαιο» που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Οι χαφ Ενρίκε Μάντσον (16/0), Ηρακλής Γαρουφαλιάς (1/0) και Ραούλ Μπαένα (17/0) αποτελούν από καιρό παρελθόν και αυτόματα καλούμε να «αποκωδικοποιήσουμε» τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους free agent. Χωρίς βέβαια την ίδια στιγμή να θεωρείται και δεδομένη η παραμονή όλων όσων έχουν συμβόλαιο.
*Μπάλας Μέγιερι (19/0). Ο Ούγγρος γκολκίπερ είναι από καιρό με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας. Προβάλει ειλημμένη απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αλλά τίμησε τη φανέλα στα play out παρότι ήταν γνωστό τι θα συμβεί. Επί της ουσίας απομένει η ανακοίνωση για την αποχώρησή του.
Ποσοστό παραμονής: 0%
*Γιώργος Μανούσος (31/14). Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, η 3η του σεζόν με τη φανέλα της ήταν και η πλέον παραγωγική του. Αγωνίστηκε τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα, στο Περιστέρι τον ξέρουν και τους ξέρει και όλα δείχνουν πως απομένει η ανακοίνωση που θα επισημοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ποσοστό παραμονής: 90%
*Ροντρίγκο Γκάλο (22/3). Ισως ο MVP των play out. Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν χρειάζεται… συστάσεις και ήδη έχει σταλεί το «μήνυμα» πως στο Περιστέρι θέλουν να τον κρατήσουν. Αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση, διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα και εφόσον μείνει, κάτι που είναι και το πιο πιθανό, ας μην ξεχνάμε πως θα έχει κάνει και προετοιμασία (την περασμένη σεζόν ήρθε τον Σεπτέμβριο).
Ποσοστό παραμονής: 80%
*Χαβιέ Ούμπιδες (25/2). Τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, τη σημαία της και το ερώτημα δεν αφορά το εάν θα συνεχίσει ή όχι στο Περιστέρι, αλλά με ποια ιδιότητα. Εάν δηλαδή θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα αναλάβει πόστο καθώς μπήκε στα 38 του χρόνια ή θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν. Ως πιο πιθανό προβάλει το πρώτο.
Ποσοστό παραμονής: 99,5%
*Νιλ Ντε Πο (9/0). Ηταν εκ των ευχάριστων εκπλήξεων στα play out, καθώς έκανε ορισμένες καλές εμφανίσεις και αποτύπωσε την ποιότητα που διαθέτει. Στη συμφωνία του Ιανουαρίου μεταξύ των δύο πλευρών ο Ατρόμητος διατηρεί οψιόν, αλλά ελέω κορονοϊού τα δεδομένα έχουν αλλάξει παντού. Γίνονται σχετικές συζητήσεις, το κλίμα για τον 30χρονο ακραίο είναι θετικό, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό.
Ποσοστό παραμονής: 65%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα