Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Δώνη και το επιτελείο του»

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Δώνη και το επιτελείο του»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Δώνη και το επιτελείο του»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του για τη διετή προσφορά τους στον σύλλογο και όσα έκαναν με την ομάδα...

Το κεφάλαιο «Γιώργος Δώνης» στον πάγκο του «τριφυλλιού» έκλεισε το βράδυ της Κυριακής με τη νίκη επί του ΟΦΗ με το τελικό 3-2 και ο Έλληνας κόουτς μαζί με το επιτελείο του αποχωρούν από τον σύλλογο γνωρίζοντας πως έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτό το χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπηρέτησαν το «τριφύλλι».

Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας ήταν μοναδικό, ίσως το καλύτερο των τελευταίων πολλών ετών και πλέον αρχίζει κάτι καινούργιο με τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος μάλιστα ήδη βρίσκεται στην Αθήνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας με τον Δώνη και τους συνεργάτες του με την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Ευχαριστούμε τον κ. Δώνη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στην ομάδα την τελευταία διετία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα