Μαρτίνς: «Θα απολαύσουμε τη βραδιά, περιμένω διαφορετική ΑΕΚ στον τελικό»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Θα απολαύσουμε τη βραδιά, περιμένω διαφορετική ΑΕΚ στον τελικό»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του τίτλου και τόνισε πως περιμένει καλύτερη εικόνα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη NOVA μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα. Έχουμε κι άλλα πράγματα να διεκδικήσουμε φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κλείνουμε δύο χρόνια στην ομάδα. Περιμένουμε τελείως διαφορετική ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου. Σήμερα θα απολαύσουμε την βραδιά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό από αύριο. Η νύχτα είναι δική μας. Αλλά την επόμενη μέρα μας περιμένει δουλειά. Θέλουμε ο τελικός να γίνει σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τη διοργάνωση και θέλουμε να γίνει σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο ακόμη κι αν είναι η έδρα της ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα