Φερέιρα: «Αυτό σημαίνει ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Αυτό σημαίνει ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι που καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ, για τη φετινή σεζόν της Super League, κόντρα στον Αρη (19/07, 20:00), τονίζοντας την επιθυμία του να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, η χρονιά.

Στις 20:00, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τίθεται αντιμέτωπος με τον Αρη στην Τούμπα, για την 10η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, αναφέρθηκε στο εν λόγω ντέρμπι αλλά στα στοιχεία που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε να είναι μια καλή εικόνα, μια εικόνα φυσική συνέχεια της εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τελικό αποτέλεσμα μιας και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε την διάθεση μας την νοοτροπία μας και την ομαδική συμπεριφορά.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ο καθένας στα καθήκοντα του και να παντρέψουμε την ποιότητα μας, με την ένταση την επιθετικότητα και τον χαρακτήρα μας. Στο φινάλε, ΠΑΟΚ αυτό σημαίνει. Σημαίνει νίκες, ποιότητα, ένταση, επιθετικότητα, ανταγωνιστική νοοτροπία και πάθος. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα