Άρης: Ο Σαντίκου και τα δύο σενάρια για την κορυφή της επίθεσης

Άρης: Ο Σαντίκου και τα δύο σενάρια για την κορυφή της επίθεσης

Άρης: Ο Σαντίκου και τα δύο σενάρια για την κορυφή της επίθεσης

bet365

Ο Άρης δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τον Αρμάντο Σαντίκου, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, στην πραγματικότητα όμως στις σκέψεις των «κίτρινων» υπάρχουν δύο σενάρια…

Ο αυριανός (20/7) αγώνας της Μάλαγα με την Αλμερία θα είναι και ο τελευταίος του Αρμάντο Σαντίκου με τη φανέλα της πρώτης. Οι Ισπανοί στέκονται στο γεγονός ότι, εφόσον ο Αλβανός επιθετικός σημειώσει δύο τέρματα, αυτομάτως θα πετύχει κάτι μοναδικό στην ιστορία της Μάλαγα καθώς θα φτάσει τα 15 γκολ και θα καταρρίψει το ρεκόρ των περισσοτέρων τερμάτων σε μια σεζόν. Αυτή τη στιγμή, στην κορυφή βρίσκονται οι Σάντρο Ραμίρεζ, Σαλομόν Ροντόν με 14 γκολ.

Οι Ισπανοί αναφέρουν επίσης ότι είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του Άρη με τον 29χρονο επιθετικό καθώς επίσης και με τη Λεβάντε (στην οποία ανήκει) για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Με την περίπτωση του Σαντίκου ασχολείται αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία… ζύγισης των δεδομένων. Η υπόθεση είναι περίπλοκη γιατί α) η Λεβάντε θέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη καθώς είχε καταβάλει ποσό περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τα αγοράσει πριν από δύο χρόνια. Δεν αποκλείεται δηλαδή σε περίπτωση δανεισμού να επιδιωχθεί η επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022, β) η ισπανική ομάδα δεν είναι θετική προς την κατεύθυνση ανάληψης πληρωμής μεγάλου μέρος του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς και δεν θέλει να δώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ από το σύνολο του μισού εκατομμυρίου.

Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον ο Άρης αποφασίσει να προχωρήσει στην υπόθεση του Αρμάντο Σαντίκου θα το κάνει με πολύ μεγάλη οικονομική υπέρβαση σε σχέση με το… πλαφόν συμβολαίων που έχει προαποφασιστεί.

Σενάριο Νο2

Εδώ βρίσκεται η περίπτωση του Κριστιάν Λόπεζ αλλά κι ενός ακόμη επιθετικού από τη γαλλική αγορά. Βάσει των όσων έχει αναφέρει ο ατζέντης του πρώτου, ο Ισπανός είναι θετικός στο σενάριο μετακόμισής του στον Άρη μ’ ένα ποσό το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ. Ο Λόπεζ διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του, πέρυσι τέτοια εποχή στοίχιζε άνω των 550.000 ευρώ, συνεπώς μοιάζει με επιλογή value for money. Ουσιαστικά, με τα χρήματα που θα χρειαστεί να επενδύσει ο Άρης για τον Σαντίκου, μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών, βαδίζοντας ταυτόχρονα επί του οικονομικού πλάνου που έχει προαποφασιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα