H τελευταία πράξη των Play Off: Τα φώτα σε «Καραϊσκάκης» και Τούμπα

Κώστας Τόπας
H τελευταία πράξη των Play Off: Τα φώτα σε «Καραϊσκάκης» και Τούμπα

bet365

Mε τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off, πέφτει η αυλαία της φετινής σεζόν της Super League.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (19/07) για το φινάλε της φετινής σεζόν, της Super League. Μετά την απόφαση της ΑΕΚ, να μην προχωρήσει σε ένσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κρατάει στα χέρια της, το εισιτήριο, για τα προκριματικά του Champions League, ούσα στην δεύτερη θέση με 72 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Αρη, ώστε να «κλειδώσει» την δεύτερη θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς στην Τούμπα, συμπεριέλαβε στα πλάνα του, τον 16χρονο Γιώργο Κούτσια, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Αρης, πάει αποδεκατισμένος στο ντέρμπι, καθώς ο Μίκαελ Ενινγκ, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρα , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη , Κούτσια.

Στο Καραϊσκάκης, την ίδια ώρα (20:00), Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι», ετοιμάζονται να γιορτάσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στο ματς με την Ενωση, θα οργανώσουν φιέστα για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός, συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, ακόμα και τους Σουντανί και Χασάν, οι οποίος δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:

Σα, Καραργύρη, Αλέν, Τζολάκη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνη, Τσιμίκα, Ξενιτίδη, Καφού, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Σουρλή, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο Μάσιμο Καρέρα, από την πλευρά του, δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, παίρνοντας 21 παίκτες στην αποστολή. Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει φυσικά στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκης βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Τα σενάρια για την 2η θέση

Τι πρέπει να γίνει για να έχουμε αλλαγή στην 2η θέση της βαθμολογίας; Απλά δύο διπλά! Δηλαδή να νικήσει ο Αρης μέσα στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκης. Οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν στους 72 βαθμούς απλά η ΑΕΚ υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Εχει και Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Το τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής (19/07), για την τελευταία αγωνιστική των Play Off, είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στις 20:00, στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτή η αναμέτρηση θα είναι και η τελευταία για τον Γιώργο Δώνη, στον πάγκο των «πρασίνων». Στην 20μελη αποστολή, ο έμπειρος τεχνικός, συμπεριέλαβε συνολικά 16 Ελληνες παίκτες ενώ 12 παίκτες προέρχονται από τα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου! Μεταξύ αυτών για πρώτη φορά και ο 19χρονος στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελτν, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Κολοβος, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

Οι Κρητικοί από την άλλη, θα δώσουν χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες τους. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μαρινάκης και για διάφορους λόγους οι Σακόρ, Μεγιάδο, Σεμέδο, Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Μάνος και Νάστος.
Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουάιλι, Σηφάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Βαφέας, Περδίκης, Braun, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος, Μίγγος, Νέιρα, Σουρνάκης, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης και Φιγκεϊρέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα