Παναθηναϊκός: Με 16 Ελληνες εναντίον του ΟΦΗ, «πρώτη» για τον 19χρονο Καραγιάννη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με 16 Ελληνες εναντίον του ΟΦΗ, «πρώτη» για τον 19χρονο Καραγιάννη

bet365

Συνολικά 16 Ελληνες παίκτες, μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά και ο 19χρονος στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης, συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (19/7) ματς εναντίον του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Δώνης, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού (τουλάχιστον στην τρέχουσα θητεία του, διότι ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο απώτερο μέλλον...) μετράει πάρα πολλές απουσίες. Είτε "υποχρεωτικά", είτε προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ζήσουν την εμπειρία αγώνων πρωταθλήματος νεότεροι παίκτες του Τριφυλλιού. Όπως επί παραδείγματι οι τρεις γκολκίπερς (Ξενόπουλος, Χριστογεώργος και ο 16χρονος Χατζηγιαννάκης), ενώ ο Σωκράτης Διούδης που έχει αποκλειστεί, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην 20άδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται 12 παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου! Μεταξύ αυτών για πρώτη φορά και ο 19χρονος στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος την επόμενη σεζόν αναμένεται να «προβιβαστεί» για τα καλά στην «πρώτη» ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα