Κούγιας: «Η Πόλις εάλω, τώρα είναι η Ελλάδα το τείχος της Ευρώπης»

Κούγιας: «Η Πόλις εάλω, τώρα είναι η Ελλάδα το τείχος της Ευρώπης»

Gazzetta team
Κούγιας: «Η Πόλις εάλω, τώρα είναι η Ελλάδα το τείχος της Ευρώπης»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη αναφέρθηκε περισσότερο στη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί και στη φανέλα της ΑΕΛ και πολύ λιγότερο στα... ποδοσφαιρικά ζητήματα.
Ο Κούγιας είπε μεταξύ άλλων στη NOVA τα εξής:
Για αυτό που έκανε η ομάδα μου θέλω να πω κυρίως. Έπρεπε να το είχε κάνει όλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι θρησκόληπτος. Κάναμε το αυτονόητο. Όλοι έπρεπε να εκδηλώσουν όλο αυτό. Το πώς γίνεται η βεβήλωση του Χριστιανισμού. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Δώσαμε εξετάσεις αξιοπιστίας στο ματς αυτό. Επειδή άκουσα τον Καραγεωργίου να λέει για την Ξάνθη ότι είναι μια ομάδα σε «ευαίσθητη» για τη χώρα μας περιοχή, πρέπει αυτήν την σημαντικότητά σου ως Ξάνθη να την διαφημίζεις. Η πόλις εάλω. Η Ελλάδα είναι πια το τείχος της Ευρώπης! (...) Για τον αρχιδιαιτητή δεν μας κάλεσαν καν αλλά έχουμε έναν ρόλο και εμείς ως ομάδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα