Μπεκ: «Στην προετοιμασία θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

Μπεκ: «Στην προετοιμασία θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

Gazzetta team
Μπεκ: «Στην προετοιμασία θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

bet365

Απόλυτος ως προς την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν δήλωσε ο Ούφε Μπεκ μιλώντας στη Nova, όπου ο Δανός δήλωσε έτοιμος να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος και να δείξει το «πραγματικό πρόσωπό» του.

Όποτε ήταν σε θέση να αγωνιστεί ο Ούφε Μπεκ πήρε ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν έπεισε για τις δυνατότητές του. O 27χρονος Δανός εξτρέμ έχει παίξει σε 15 ματς πρωαθλήματος - Κυπέλλου και ακόμα δεν έχει καταγράψει ούτε γκολ, ούτε ασίστ στο ενεργητικό του. Παρ' όλα αυτά (και ενώ το θέμα της παραμονής του στην πραγματικότητα είναι ορθάνοιχτο), ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος στην περίοδο της προετοιμασίας. Είπε χαρακτηριστικά στη Nova όταν ρωτήθηκε σχετικά...

“Δεν έχω διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα. Έχω συμβόλαιο για επιπλέον δύο χρόνια, όπως ξέρετε έρχεται ένας καινούργιος προπονητής στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως πέρυσι δεν πρόλαβα την προετοιμασία, όμως φέτος θα την κάνω κανονικά και θα δείξω το πραγματικό μου πρόσωπo. Θα συγκεντρωθώ στην προετοιμασία. Δεν έδειξα το πραγματικό μου πρόσωπο αυτή τη σεζόν, έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να το δείξω στον καινούριο προπονητή”, ανέφερε.

Μεταξύ άλλων είπε επίσης...

Για το πώς κύλησε η σεζόν: “Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε δύσκολα, χάσαμε βαθμούς σε διάφορα παιχνίδια, όμως σιγά σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας και δημιουργήσαμε τελικά μια καλή ανάπτυξη στην ομάδα. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι και από 'κει και πέρα για τη καινούργια σεζόν να είμαστε σταθεροί και να κοιτάξουμε το καλύτερο”.

Για το τελευταίο ματς του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό: “Πράγματι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι, αλλά όχι μόνο για τον προπονητή μας, είναι και το τελευταίο παιχνίδι για κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Αρα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό φινάλε, θα παίξουμε επιθετικά με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να το γιορτάσουμε”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα