ΟΦΗ: Γιατί το «κεφάλαιο» Σεμέδο παραμένει (αρκετά) ανοικτό

ΟΦΗ: Γιατί το «κεφάλαιο» Σεμέδο παραμένει (αρκετά) ανοικτό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Γιατί το «κεφάλαιο» Σεμέδο παραμένει (αρκετά) ανοικτό

bet365

Η περίπτωση του 24χρονου ακραίου ναι μεν ήταν και είναι δύσκολη για τους κρητικούς, όμως στην Ολλανδία δεν την «καίνε» ακόμα
Υπάρχουν μεταγραφικές «υποθέσεις» όπου το «no news» είναι όντως... good news. Οπως σε αυτή του Λισάνδρο Σεμέδο. Κακά τα ψέμματα από καιρό χαρακτηρίζεται ως η πιο δύσκολη, από τους τρεις παίκτες που έχει φέτος ο ΟΦΗ στο δυναμικό του και διατηρεί οψιόν αγοράς. Και εύλογα, αφού το buy in του είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ και η Φορτούνα Σιτάρντ θέλει να τον πουλήσει, καθώς η διακοπή του ολλανδικού πρωταθλήματος της προκάλεσε οικονομική ζημιά και ψάχνει τρόπους να «ρεφάρει».
Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως τα μαντάτα από την χώρα της τουλίπας αναφέρουν πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον 24χρονο ακραίο και οι (αρκετοί) ενδιαφερόμενοι παραμένουν στα λόγια. Και κάπου εδώ λένε χαρακτηριστικά πως στην «εξίσωση» για το μέλλον του παραμένει πάντα ο ΟΦΗ. Πώς; Μα με το υπάρχων καθεστώς, plus το ευρωπαϊκό δέλεαρ που πλέον υπάρχει.
Ο ποδοσφαιριστής περνά μια χαρά στο Ηράκλειο, ανέβασε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν υπολογίζεται στη Φορτούνα. Με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2022. Αρα τι καλύτερο για όλους να μείνει ακόμη μία σεζόν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ως δανεικός και μεταξύ άλλων να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου ενδεχόμενες καλές του εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της UEFA, θα ανεβάσουν περαιτέρω την τιμή του, ενόψει της επόμενης χρονιάς. Ή έστω θα μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που συζητούν στην Ολλανδία.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα γιατί στην Ολλανδία σχολιάζουν πως το κεφάλαιο Σεμέδο δεν έχει «κλείσει» ακόμη για τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα