Τράουκο: «Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Τράουκο: «Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Τράουκο: «Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Περουβιανός διεθνής αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν, Μιγκέλ Τράουκο, που παίζει και ως αριστερός χαφ, επιβεβαίωσε πως υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός - όπως έχει προκύψει εδώ και μέρες - έχει ήδη κάνει κρούση για να κλείσει τον Μιγκέλ Τράουκο. Έναν παίκτη που φέρεται να ήθελε και ο ΠΑΟΚ αλλά πάντα με βάση τις ίδιες πηγές δεν έκανε πρόταση.
Ο 27χρονος διεθνής Περουβιανός είναι κυρίως αριστερός μπακ αλλά αγωνίζεται και ως αριστερός χαφ. Φέτος έχει 24 ματς στην Σεντ Ετιέν με 1 γκολ και 2 ασίστ. Μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού ο Τράουκο σημείωσε πως «υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα αλλά αφήνω τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου να δει το θέμα. Εάν με ρωτάτε το τι θα ευχόμουν θα ήθελα να μείνω και να παλέψω, όμως κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει. Θα ήθελα να δουλέψω σκληρά και να μείνω στην Σεντ Ετιέν αλλά θα δούμε». Για την υπόθεση του Τράουκο είχε κάνει δηλώσεις και ο agent του επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα