Τι ισχύει για Πέδρο Μαρτίνς και Φλαμένγκο!

Τι ισχύει για Πέδρο Μαρτίνς και Φλαμένγκο!

Τι ισχύει για Πέδρο Μαρτίνς και Φλαμένγκο!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr, το παρασκήνιο του υπαρκτού ενδιαφέροντος της Φλαμένγκο για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και την απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού που έχει στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από την δουλειά του στον Ολυμπιακό έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος τον περασμένο Μάιο επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2022 διάγει την πιο πετυχημένη σεζόν της καριέρας του έχοντας οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στη φάση των «16» του Europa League.

Η δουλειά του πρώην προπονητή της Βιτόρια Γκιμαράες δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε συλλόγους του εξωτερικού με την χάρη του να φτάνει από την Σαουδική Αραβία μέχρι την Βραζιλία.

Η ιστοσελίδα odiariocarioca έκανε αναφορά στον Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας πως βρίσκεται στη λίστα της Φλαμένγκο καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς αποχωρεί από την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο προκειμένου να επιστρέψει στην Μπενφίκα.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως πράγματι η Φλαμένγκο μέσω μάνατζερ που συνεργάζεται με τον βραζιλιάνικο σύλλογο έκανε κρούση στον Πορτογάλο προπονητή προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Ο Μαρτίνς διεμήνυσε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και είναι απόλυτα προσηλωμένος στο έργο του με τους Πειραιώτες. Ασφαλώς και αποτελεί τιμή για έναν Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται στα ραντάρ ενός από τους πιο μεγάλους συλλόγους στη Βραζιλία και μάλιστα ψηλά στη λίστα για να διαδεχθεί τον Ζόρζε Ζεσούς, ωστόσο στην παρούσα φάση το πρότζεκτ του Ολυμπιακού είναι το μόνο που βρίσκεται στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα