Επίσημο: Ο Μαρτίνς για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

Επίσημο: Ο Μαρτίνς για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

Επίσημο: Ο Μαρτίνς για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

bet365

Το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς, όπως ακριβώς αναμενόταν, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως είχατε διαβάσει σχετικά και περιμέναμε όλοι μας για την υπόθεση του 49χρονου Πορτογάλου τεχνικού απέμεναν μόνο οι ανακοινώσεις. Την Πέμπτη λίγο μετά τις 18.00 ο Μαρτίνς υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ. Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Πέδρο Μαρτίνς:

Πέδρο Μαρτίνς έως το 2022

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το νέο συμβόλαιο του κ. Μαρτίνς. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια δύο χρόνια και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα