ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Mozzartsport: «Πάει στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Ματέο Γκαρσία!»

Mozzartsport: «Πάει στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Ματέο Γκαρσία!»

Mozzartsport: «Πάει στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Ματέο Γκαρσία!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mozzartsport, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τη Ρασίνγκ Κλουμπ για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Εκεί που φαινόταν ότι Άρης ότι ήταν μια ανάσα από την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία με τον οποίον μάλιστα υπήρξαν διαδοχικές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευμα της Mozzartsport ταράζει τα νερά. Για την ακρίβεια αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας προχώρησε σε συμφωνία με τη Ρασίνγκ Κλουμπ για την παραχώρηση του παίκτη έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τονίζει μάλιστα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά αυτό προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η πιθανότητα επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα, σημειώνεται όμως ότι η πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν πιο συμφέρουσα για τον Ερυθρό Αστέρα καθώς κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης που έκανε πέρυσι η ομάδα του Βελιγραδίου για την απόκτηση του παίκτη από τη Λας Πάλμας.