Άρης: «Εμείς αγοράζουμε τον Ματέο Γκαρσία και δεν τον παίρνουμε δανεικό από Ολυμπιακό»

Άρης: «Εμείς αγοράζουμε τον Ματέο Γκαρσία και δεν τον παίρνουμε δανεικό από Ολυμπιακό»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία και σημειώνει ότι ο Αργεντίνος επιθετικός δεν θα επιστέψει στο «Κλ. Βικελίδης» υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό αλλά αγοράζει η ίδια τα δικαιώματά του.

Δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επίσης και ότι ο Αργεντίνος επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε αναφέροντας με διαρροή της ότι η ίδια αγοράζει τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά λόγω ban και μέχρι να λυθεί η διαδικασία θα γίνει μέσω Ολυμπιακού ούτως ώστε να μη χαθεί ο παίκτης. «Εμείς πληρώνουμε τον Ερυθρό Αστέρα», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα