ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τι γράφει το φύλλο αγώνος

Gazzetta team
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τι γράφει το φύλλο αγώνος

bet365

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κατέγραψε αναλυτικά το πρόβλημα με τα αθεώρητα δελτία υγείας των Θεσσαλονικιών
Τα πάνω-κάτω ενδέχεται να έρθουν σε ότι αφορά το χθεσινό ντέρμπι των «Δικεφάλων», όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. Η Ενωση έχει αποκτήσει δικαίωμα ένστασης επειδή η πλευρά των Θεσσαλονικιών δεν θεώρησε 12 δελτία υγεία παικτών της, κάτι που παραδέχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα η σχετική εξέλιξη οδήγησε στην παραίτηση στελεχών τους, ενώ έγιναν γνωστά και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Τα πάντα έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης και ο 4ος του αγώνα Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κατέγραψε τα όσα συνέβησαν πριν τη σέντρα.
Ας τα δούμε..
«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.
Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους.
Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.
Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα.
Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.
Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.
Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.
Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.
Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα