ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν Σαραϊδάρης - Παπασούλης για το φιάσκο των δελτίων

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν Σαραϊδάρης - Παπασούλης για το φιάσκο των δελτίων

bet365

Αμεσα τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μιας και οι Σαραϊδάρης και Παπασούλης έδωσαν τις παραιτήσεις τους στην διοίκηση του «Δικεφάλου» οι οποίες κι έγιναν δεκτές.

Εξαλλος ήταν από χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν απόλυτα κάθετος ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το φιάσκο με τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και με δική του εντολή ξεκίνησε η έρευνα για το ποιος έχει την ευθύνη για μη θεώρηση των καρτών υγείας.

Και δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες για να υπάρξουν οι πρώτες παραιτήσεις! Ο γιατρός της ομάδας, Μάκης Παπασούλης ήταν ο πρώτος που έδωσε την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου και ακολούθησε ο γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου», Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Πριν την παραίτηση του Παπασούλη του είχε αποδοθεί μέρος της ευθύνης, μιας και ως ιατρός είναι εκείνος που οφείλει να υπογράφει την ανανέωση των καρτών.

Όπως έγινε γνωστό οι παραιτήσεις των δύο ανδρών έγιναν δεκτές από την διοίκηση του συλλόγου, και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα