ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης η Ενωση!

Gazzetta team
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης η Ενωση!

bet365

Τρίτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ! Από την ΑΕΚ αναφέρουν πως 12 δελτία υγείας παικτών του ΠΑΟΚ έχουν λήξει και δεν έχουν ανανεωθεί ως όφειλαν. Στην Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο ένστασης κατά του κύρους του αγώνα.

Αλλαγή δεδομένων ενδέχεται να υπάρξουν αναφορικά με την τύχη του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που έληξε χωρίς νικητή (0-0). Οπως αναφέρει η πλευρά της Ενωσης, υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως προσκομίστηκαν στον τέταρτο διαιτητή, πριν τη σέντρα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα 12 είχαν λήξει και δεν ήταν ανανεωμένα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, ενώ κάτι ανάλογο ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ομως αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ένστασης γιατί παρήλθε το 48ώρο.

Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως πριν την έναρξη του αγώνα ο τέταρτος ρέφερι της αναμέτρησης Διαμαντόπουλος, κάλεσε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων (Δημητριάδη και Καρυπίδη) και τους ενημέρωσε για το σχετικό πρόβλημα, των ληγμένων δελτίων υγείας που υπάρχουν στους φιλοξενούμενους και ότι δεν ήταν ανανεωμένα, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, κάτι που αφορά την κανονικότητα της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος τότε έκανε γνωστό ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, όμως η Ενωση διατηρεί το δικαίωμα ένστασης σε διάστημα 48 ωρών.

Μάλιστα μετά έγινε γνωστό ότι ο 4ος κατέγραψε πως με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 ποδοσφαιριστών ήταν αντικανονική και μάλιστα κράτησε τα δελτία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα