Άρης: Αυτοψία αθλητικού κέντρου στα 3-5 Πηγάδια

Άρης: Αυτοψία αθλητικού κέντρου στα 3-5 Πηγάδια

Gazzetta team
Άρης: Αυτοψία αθλητικού κέντρου στα 3-5 Πηγάδια

bet365

Είναι δεδομένη η απόφαση του Άρη για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ελλάδα και προς αυτήν την κατεύθυνση επιθεωρήθηκε αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια.
Οι «κίτρινοι» έχουν αποφασίσει να… μείνουν Ελλάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τους αναγκάζει εξάλλου η πανδημία του κορονοϊού και δεδομένης της προτίμησης αθλητικού κέντρου στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, Άγγελος Χαριστέας και Μίκαελ Ένινγκ θέλησε να επιθεωρήσουν τον χώρο. Στην πραγματικότητα ήθελαν να δουν τις εγκαταστάσεις, να διαπιστώσουν ποιες είναι οι ανάγκες, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία υπό επαγγελματικές συνθήκες. Οι Θεσσαλονικείς προσανατολίζονται στη σκέψη διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο διάστημα 10-25 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα