Αμφίβολος για Τούμπα ο Κόρχουτ λόγω γονάτου και… Ντέμπρετσεν

Αμφίβολος για Τούμπα ο Κόρχουτ λόγω γονάτου και… Ντέμπρετσεν

Gazzetta team
Αμφίβολος για Τούμπα ο Κόρχουτ λόγω γονάτου και… Ντέμπρετσεν

bet365

Είναι δεδομένη η απόφαση του Μιχάι Κόρχουτ για επαναπατρισμό, ήδη συμφώνησε με την Ντέμπρετσεν και σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ούγγρος αμυντικός αποφάσισε την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε καθώς ήδη συμφώνησε με την Ντέμπρετσεν και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα των Playoffs με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και το συγκεκριμένο γεγονός προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα. Ο Μίκαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει ούτε τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα