ΑΕΚ: Φόβοι για θλάση στον Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Φόβοι για θλάση στον Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Φόβοι για θλάση στον Τσιγκρίνσκι

bet365

Σε μαγνητική θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον ΠΑΟΚ με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο Τσιγκρίνσκι στις αρχές του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε από τον Βέρντε καθώς είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Την Πέμπτη ο Ουκρανός στόπερ της Ένωσης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός, ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος αποκόμισε ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε ρεπό για την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα