Μπάρκας: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά συγκεντρωνόμαστε για το Κύπελλο»

Gazzetta team
Μπάρκας: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά συγκεντρωνόμαστε για το Κύπελλο»

bet365

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε ότι το 0-0 αφήνει πικρία στην Ένωση καθώς η 2η θέση χάνεται, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν πλέον στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Μπάρκας στη NOVA μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ:

Για το ματς: «Η ομάδα μπήκε για να κερδίσει. Είδα όλα τα παιδιά να προσπαθούν για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και είχε ψυχολογία. Ήταν δύσκολο το έργο μας. Πλέον πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και μετά να πάμε για τον τελικό».

Για το αν η ΑΕΚ στερήθηκε ενέργεια: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε και για τα δύο αποτελέσματα, δεν βρήκαμε χώρο. Ήμασταν κουρασμένοι, βγάλαμε πολλά συνεχόμενα ντέρμπι. Δεν σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο, και ο ΠΑΟΚ έπαιξε κλειστά, και εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε».

Για το αν η προσπάθεια της ΑΕΚ έμεινε στη μέση: «Μας αφήνει μια απογοήτευση. Ήμασταν φαβορί για τη 2η θέση και ξαφνικά έγινε ό,τι έγινε και πέσαμε τρίτοι. Υπάρχει πικρία, αλλά τα αφήνουμε πίσω. Υπάρχει ένας τίτλος μπροστά και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον στόχο».

Για το ότι δυσκόλεψε το έργο για τη 2η θέση: «Αν παίρναμε δύο νίκες θα ήμασταν το φαβορί. Τώρα η τύχη δεν είναι στο χέρι μας. Ας πάμε να κερδίσουμε και ό,τι γίνει».

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Το παν είναι η ομάδα. Θα φανεί στο μέλλον».

Για το αν αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ΑΕΚ στα πλέι οφ: «Ο κόσμος από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε μπορεί να νομίζει ότι δεν παίξαμε και καλά. Αλλά θα ήταν άδικο να πούμε ότι δεν προσπαθήσαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα».

Για την επέμβαση του Πασχαλάκη στο φάουλ του Βέρντε: «Ο Πασχαλάκης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, τρελός αλλά πολύ καλός. Ήταν μια πολύ καλή απόκρουση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα