Μαρτίνς: «Μεγάλη στιγμή η κίνηση με το pasillo του ΟΦΗ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Μεγάλη στιγμή η κίνηση με το pasillo του ΟΦΗ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις τηλεοπτικές δηλώσεις του στάθηκε στην κίνηση με το pasillo του ΟΦΗ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Πορτογάλος ανέφερε στις δηλώσεις του στη NOVA για:
Το pasillo του ΟΦΗ: Ήταν μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο (το pasillo του ΟΦΗ). Μπράβο στον ΟΦΗ. Είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο και έχει προπονητή με ταυτότητα. Ήταν σπουδαία η ιδέα του και τον ευχαριστούμε.
Την εικόνα του Ολυμπιακού: Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών. Η χαλάρωση δεν υπήρχε. Είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά τους και από την απόδοσή τους. Εξασφανίστηκε κάθε ίχνος χαλάρωσης.
Την αλλαγή του Ελ Αραμπί: Το κάναμε για να τον προστατεύσουμε. Ο Χασάν θα μείνει για λίγο εκτός μετά τον τραυματισμό του και με δεδομένο ότι είχε και κούραση ο Ελ Αραμπί, αποφασίσαμε να τον κάνουμε αλλαγή.
Τους νεαρούς Καραργύρη, Σουρλή και Μαρτίνη & τους άλλους μικρούς: Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες ότι όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό. Κράτησα την υπόσχεσή μου καθώς η χρησιμοποίησή τους ήταν μία ανταπόδοση. Όλοι όσοι δουλεύουν, ανταμείβονται. Ο Σουρλής και ο Τζολάκης έχουν κάνει καταπληκτική χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα