Ατρόμητος: Κοντά σε Ντομίνγκες

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Κοντά σε Ντομίνγκες

bet365

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο δίνει στο Περιστέρι το Σάββατο ο Λουίς Ντομίνγκες, με τον ποδοσφαιριστή να είναι πιθανό από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται μόνιμα στο γήπεδο του Ατρόμητου καθώς φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το «αστέρι».

Η πιο... περίεργη σεζόν των τελευταίων ετών για τον Ατρόμητο, αλλά και για τις περισσότερες ομάδες, φτάνει στο τέλος της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Καιρός για διακοπές φέτος το καλοκαίρι δεν υπάρχει, με όλους τους συλλόγους να έχουν αρχίσει ήδη σιγά σιγά τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και στον Ατρόμητο, που ναι μεν η προσοχή όλων είναι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στο πως θα τελειώσει η σεζόν με νίκη, αλλά παράλληλα η διοίκηση έχει αρχίσει να δουλεύει και το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, φαίνεται πως βρίσκεται και κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής.

Πρόκειται για τον Λουίς Ντομίνγκες, ο οποίος το Σάββατο θα αγωνιστεί ως αντίπαλος με την φανέλα του Πανιώνιου σε ένα παιχνίδι... τελικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, είναι γνωστό πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα των «κυανέρυθρων» μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είναι εδώ και αρκετές μέρες σε επαφές με τους Περιστεριώτες και φαίνεται έτοιμος να δώσει τα χέρια και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Πανιώνιο, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 54 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει σημειώσει και 2 τέρματα.

Από το Περιστέρι αναμένεται να αποχωρήσει ο Καχίλα και αυτό το κοινό θα καλυφθεί όπως φαίνεται άμεσα με την απόκτηση του Ντομίνγκες. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Ρισβάνη να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και στο «αστέρι» δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη πώληση φυσικά με την κατάλληλη αποζημίωση. Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα κινηθεί για ακόμα ένα στόπερ.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντομίνγκες στον Ατρόμητο, ίσως να μην είναι η μοναδική από τον Πανιώνιο! Αυτό γιατί, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Περιστεριώτες προσπαθούν να πείσουν και τον Κότνικ να κάνει το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Περιστέρι, με τον Σλοβένο όμως να φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα