Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Ζεράλδες για αντί-Ομάρ

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Ζεράλδες για αντί-Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Ζεράλδες για αντί-Ομάρ

bet365

Στο Ισραήλ επιμένουν πως ο ακράιος μπακ Αντρέ Ζεράλδες θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό ως αντί-Ομάρ ενώ υπάρχει και το σενάριο για τον Ράφαελ της Λιόν.
Ο 29χρονος και πελάτης του πανίσχυρου Ζόρζε Μέντες είναι κυρίως δεξιός μπακ (αντί-Ομάρ δηλαδή) αλλά παίζει και αριστερά. Φέτος είχε 35 ματς με 3 ασίστ σε μία εξαιρετική χρονιά για την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά εκεί έπαιζε δανεικός από την Σπόρτινγκ. Στο Ισραήλ επιμένουν πως δεν θα μείνει στην Μακάμπι διότι θα κλείσει άμεσα στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Ολυμπιακός πάντως φέρεται να κοιτάζει και την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ράφαελ της Λιόν. Ο Ράφαελ φέτος είχε 18 αγώνες και το συμβόλαιό του εκπνέει. Έχει και πορτογαλικό διαβατήριο, είναι κυρίως δεξιός μπακ αλλά παίζει και αριστερός αλλά και δεξιός χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα