ΑΕΚ: MVP του Ιουνίου ο Λιβάια (pic)

ΑΕΚ: MVP του Ιουνίου ο Λιβάια (pic)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: MVP του Ιουνίου ο Λιβάια (pic)

bet365

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Ιουνίου, κατέκτησε ο Μάρκο Λιβάια, μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League.

Ο Κροάτης επιθετικός, μετά το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της φετινής σεζόν, του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος παίκτης του Ιουνίου. Ο κόσμος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League, ανέδειξε τον Μάρκο Λιβάια, MVP του προηγούμενου μήνα, με ποσοστό 57.99%.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Μάρκο Λιβάια στις ψηφοφορίες της Λίγκας, αφού κέρδισε και τον τίτλο του πιο πολύτιμου παίκτη των play off για τον μήνα Ιούνιο μπροστά από τους Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) 18,07%, Μπρούνο Γκάμα (Άρης) 18,04%, Διούδη (Παναθηναϊκός) 2,99%, Βαρέλα (ΠΑΟΚ) 1,74%, Μουνιέ (Παναιτωλικός) 0,80% και Τσιλούλη (Πανιώνιος) 0,37%!

NIVEA MEN Player of the Month του Ιουνίου ο @livajamarko #slgr #NIVEAMEN #POTM #June #Livaja #AEKFC @AEK_FC_OFFICIAL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα