Μπρούνο Γκάμα: «Οι συνθήκες μας ένωσαν ακόμη περισσότερο»

Μπρούνο Γκάμα: «Οι συνθήκες μας ένωσαν ακόμη περισσότερο»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Οι συνθήκες μας ένωσαν ακόμη περισσότερο»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Άρη, στάθηκε επίσης στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη με τις πολλές αποχωρήσεις. «Δέθηκα με την ομάδα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έμεινα να τη βοηθήσω. Όταν η ομάδα έπρεπε να με βοηθήσει, μου στάθηκε, οπότε έπρεπε κι εγώ να σταθώ το ίδιο απέναντί της. Οι λίγοι που μείναμε, δεθήκαμε περισσότερο και βάλαμε όλες τις δυνάμεις μας να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ιδιαίτερες συνθήκες μας έδεσαν πιο πολύ».

Ρωτήθηκε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και παραδέχθηκε ότι… «είναι από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Προερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό, δούλεψα σκληρά, ενώ με βοήθησε η αγάπη και η εμπιστοσύνη από το σύλλογο, ώστε να κάνω μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου. Αυτό ήθελα να το ανταποδώσω».

Σχετικά με τη διαχείριση της όλης κατάστασης, μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, είπε: «Η ομάδα έδειξε ομαδικό πνεύμα, δούλεψε πάρα πολύ και η νίκη που πετύχαμε στην Κρήτη αναπτέρωσε το ηθικό μας. Με το ίδιο πνεύμα θα αντιμετωπίσουμε και τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση γιατί πέρα από συμπαίκτες, αποχαιρετήσαμε φίλους με τους οποίους ήμασταν όλη την χρονιά. Μείναμε λίγοι ποδοσφαιριστές για μια σειρά δύσκολων και διαδοχικών αγώνων με δυνατότητα απειροελάχιστων αλλαγών. Αντιμετωπίσαμε όμως την κατάσταση ως επαγγελματίες».

Κατέληξε αναφερόμενος στον αγώνα (15/7, 19:15) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». «Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχει σημασία το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά και οι δύο ομάδες παίζουν για το πρεστίζ τους. Είναι ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας, μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί με την παρουσία των φιλάθλων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα