Άρης: Ο «αλμυρός» Σαντίκου, ο εφικτός Λόπεθ και οι σκέψεις για φορ (vids)

Άρης: Ο «αλμυρός» Σαντίκου, ο εφικτός Λόπεθ και οι σκέψεις για φορ (vids)

Άρης: Ο «αλμυρός» Σαντίκου, ο εφικτός Λόπεθ και οι σκέψεις για φορ (vids)

bet365

Ο Άρης διανύει περίοδο μεταγραφικών αναζητήσεων και προς αυτήν την κατεύθυνση άνοιξε (και) δύο περσινούς φακέλους. Αυτούς των Αρμάντο Σαντίκου, Κρίστιαν Λόπεθ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές απασχόλησαν τους «κίτρινους» και το περσινό καλοκαίρι αλλά στο διάστημα των διαπραγματεύσεων δεν είχε ληφθεί η απόφαση παροχής ενός μεγάλου συμβολαίου, σαν αυτό που τελικώς πήρε ο Μπράουν Ιντέγε. Έτσι οι συζητήσεις που έγιναν τόσο με τον 29χρονο Αλβανό επιθετικό, Αρμάντο Σαντίκου, όσο και με τον 31χρονο Ισπανός φορ, Κρίστιαν Λόπεθ, δεν οδήγησαν σε συμφωνία καθώς παρέμειναν απλώς στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδων.

Πλέον όμως, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται εκ νέου με τους δύο ποδοσφαιριστές, έχουν γνώση των δεδομένων των υποθέσεών τους, θα δουν όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσουν για το αν θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα.

Η περίπτωση του Σαντίκου είναι σαφέστατα δυσκολότερη καθώς το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα προβλέπει ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ και ο Άρης δεν σκοπεύει να δώσει αυτό το ποσό για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Αλβανός επιθετικός έκανε καλή σεζόν με τα χρώματα της Λεβάντε (στην οποία αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού) καθώς σε σύνολο 33 αγώνων σημείωσε 13 γκολ. Για να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του παίκτη, προφανώς, θα πρέπει να αναλάβει ένα μέρος του συμβολαίου του η Μάλαγα.

Ο ΕΦΙΚΤΟΣ ΛΟΠΕΘ

Πιο προσιτή είναι η περίπτωση του Κρίστιαν Λόπεθ. Πέρυσι οι Θεσσαλονικείς συζήτησαν με τον ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή αλλά οι απαιτήσεις του μισού εκατομμυρίου ευρώ ουσιαστικά «έσβησαν» κάθε πιθανότητα συνεργασίας. Ο 31χρονος πήγε στο Ντουμπάϊ (σ. σ. Χάτα) κι αν κέρδισε πολλά σε οικονομικό επίπεδο, η πορεία του ήταν καθοδική στο αντίστοιχο αγωνιστικό.

Γι’ αυτόν τον λόγο στα μισά της χρονιάς προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στη Λας Πάλμας όπου μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια. Η ιδιαιτερότητα στην υπόθεση του Λόπεθ είναι ότι η ισπανική ομάδα έχει το δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος (σ. σ. ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή), οπότε αυτή τη στιγμή στον Άρη δεν είναι σίγουροι για το αν θα είναι ελεύθερος. Ο έμπειρος επιθετικός ψάχνει μια ευκαιρία ουσιαστικής επιστροφής και προς αυτήν την κατεύθυνση μείωσε το κασέ του, σε σημείο να είναι προσιτό για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα