ΠΑΟΚ: Συζητήσεις Φενέρμπαχτσε και Τσούμπα Άκπομ

ΠΑΟΚ: Συζητήσεις Φενέρμπαχτσε και Τσούμπα Άκπομ

bet365

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Φενέρμπαχτσε έχει τον Άγγλο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική λίστα της αναζητώντας την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT, αλλά και αρκετά ακόμα τουρκικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα στις αναφορές τους οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Άγγλου επιθετικού και του «Δικεφάλου», κάτι που από πλευρά της ελληνικής ομάδας δεν επιβεβαιώνεται, το σίγουρο είναι πως ο Άκπομ παραχωρείται σε περίπτωση που έρθει μια πιο συγκεκριμένη (οικονομικά) πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα