«Ο ΟΦΗ κοιτάει τον Σελίμοβιτς»

«Ο ΟΦΗ κοιτάει τον Σελίμοβιτς»

Gazzetta team
«Ο ΟΦΗ κοιτάει τον Σελίμοβιτς»

bet365

Στο Λουξεμβούργο έφεραν εκ νέου στο προσκήνιο το «φλερτ» του 23χρονου στόπερ με τους κρητικούς
Στην μεταγραφική «εξίσωση» του ΟΦΗ βάζουν, ξανά, από το εξωτερικό τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός «έπαιξε» τον Γενάρη για τους κρητικούς, όμως τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Από το Λουξεμβούργο όπου γεννήθηκε και είναι διεθνής ο με καταγωγή από τη Σερβία κεντρικός αμυντικός, αναφέρουν πως στο «Γεντί Κουλέ»... κοιτούν πάλι την περίπτωσή του, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να φύγει από τον Απόλλων Λεμεσού. Ομως την ίδια στιγμή από το Νησί της Αφροδίτης του έχουν μεταφέρει πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και συμμετέχει στην προετοιμασία τους στις Πλάτρες.
Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετζ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 13 ματς του κυπριακού πρωταθλήματος που διακόπηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα