Καρέρα: «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε»

Gazzetta team
Καρέρα: «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι τη δεδομένη στιγμή η Ένωση να παίρνει τις νίκες για να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη NOVA μετά το 1-3 επί του Παναθηναϊκού:

Για το ματς και πώς ήρθε αυτή η νίκη: «Ηταν ένας αγώνας με υψηλή ένταση και υψηλό πρέσινγκ. Ηταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες».

Για το αήττητο της ΑΕΚ εκτός έδρας στα πλέι οφ: «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Είμαστε στην ΑΕΚ και το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο και τη διαχείριση: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον αγώνα, αν και δίναμε εύκολα κάποιες μπάλες στον αντίπαλο».

Αν γνωρίζει πως η ΑΕΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια: «Όχι, δεν το γνώριζα. Δεν κοιτάω τις στατιστικές. Τον αγωνιστικό χώρο κοιτάω. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα