Με Τσιμίκα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Τσιμίκα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Με τον Κώστα Τσιμίκα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον 24χρονο αμυντικό στις επιλογές του, για το ντέρμπι της Κυριακής (12/07, 21:45).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Καραϊσκάκης ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές και σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Φορτούνης, Μπρούνο, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα