ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Αλμπάνη

ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Αλμπάνη

Gazzetta team
ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Αλμπάνη

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε ατομικό την Παρασκευή καθώς οι ενοχλήσεις στο ισχίο από το ματς με τον ΟΦΗ παραμένουν.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Παρασκευή στα Σπάτα για τη... μίνι προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος Αλμπάνης εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με συνέπεια να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ απών ήταν ο Γιάννης Σαρδέλης μετά το κάταγμα που έχει υποστεί.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στον εβδομαδιαίο έλεγχο για την ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. Μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Καρέρα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα