Δούκας σε Γαβαλά: «Το CAS έλυσε κάθε απορία για το αν δικαστήκαμε, τώρα εσείς κρύβεστε»

Gazzetta team
Δούκας σε Γαβαλά: «Το CAS έλυσε κάθε απορία για το αν δικαστήκαμε, τώρα εσείς κρύβεστε»

bet365

Η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, στα όσα υποστήριξε στην τοποθέτηση του ο ομόλογος του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μετά την απόφαση του CAS.

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μετά την σημερινή απόφαση του CAS. Με δεύτερη τοποθέτηση, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, απάντησε στην αντίστοιχη ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά, γράφοντας τα εξής:

«Ξεπερνώντας τη σημειολογία της αντικατάστασης των πάλαι ποτέ πανηγυρικών τίτλων περί πιστοποίησης της πολυϊδιοκτησίας, τελεσίδικης απόφασης, καταδίκης, σκανδάλου κλπ, από μια συνοφρυωμένη και ηττοπαθή ανάρτηση, πάμε στα υπόλοιπα.

Το CAS καταδίκασε σήμερα τους δικαστές που δεν δίκασαν και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας, που θεμελίωσαν τη σκευωρία.

Μαζί με την δήθεν δεσμευτικότητα μιας εισήγησης, πάνω στην οποία στηρίξατε το παραμύθι που φτιάξατε.

Καταδίκασε εσάς που επαναλαμβάνατε μονότονα πως «καταδικαστήκαμε από τρία (!!!) δικαστήρια» και δικαίωσε εμάς που φωνάζαμε πως καταδικαστήκαμε χωρίς να δικαστούμε.

Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν ο άθλιος προπαγανδιστικός μηχανισμός σας μας παρουσίαζε ως καταδικασμένους και ενόχους.

Εσείς τώρα κρύβεστε πίσω από αυτά που δεν αποφάσισε το CAS, φοβούμενοι να ομολογήσετε ποιον καταδίκασε, ποιον δικαίωσε και ποιον διέσυρε τελικά η σημερινή ετυμηγορία.

Εσείς μας βαφτίζατε ενόχους, παραμένουμε ένοχοι;

Υπάρχει τελικά πολυϊδιοκτησία, κυριαρχική επιρροή ή ότι άλλο κατασκευάσατε στην πορεία;

Κι όλα τα παραπάνω, ξεπερνώντας τους εξυπνακισμούς περί υποβιβασμού, αφαίρεσης του περσινού πρωταθλήματος και παρόμοιων εφευρέσεων που διαβάσαμε στην πορεία.

Η ετυμηγορία του Ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου έλυσε την απορία για το αν δικαστήκαμε και βρεθήκαμε ένοχοι, όπως υποστηρίζατε. Και αποφάσισε αυτό που ζητούσαμε εξαρχής, σε αντίθεση με εσάς που πολεμούσατε κάθε ενδεχόμενο κανονικής δίκης επί της ουσίας.

Κυρίως όμως, λειτουργεί ως ασπίδα περιφρούρησης της νομιμότητας, στέλνοντας μηνύματα σε όσους τολμήσουν να κάνουν τα ίδια στο μέλλον...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα