Φερέιρα: «Για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας» (vid)

Φερέιρα: «Για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας» (vid)

bet365

Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό και την συνέχεια των playoffs.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του PAOK TV αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος των playoffs.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που μας έλειψε ήταν η αποτελεσματικότητα, θεωρώ ότι δημιουργήσαμε επαρκείς ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα γκολ, δεν το καταφέραμε και μένουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο για τους ποδοσφαιριστές δεν μπορώ να πω κάτι τα δώσανε όλα, απλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών, αν έχεις παίκτες καλούς στο ένας εναντίον ενός, τότε σίγουρα το παιχνίδι σου στον εσωτερικό άξονα θα μπορείς να είσαι πιο απειλητικός. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, σίγουρα δεν κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε επαρκώς αυτά που έπρεπε για να σκοράρουμε.

Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος για τις νίκες, τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω θα πρέπει να συνεχίσουμε για νίκες μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα