Μπίσεσβαρ: Φήμες για ενδιαφέρον από Σ. Αραβία

Μπίσεσβαρ: Φήμες για ενδιαφέρον από Σ. Αραβία

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: Φήμες για ενδιαφέρον από Σ. Αραβία

bet365

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όνομά του υπάρχει στις λίστες ομάδων από την Σ. Αραβία.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν είναι άγνωστος στο ποδόσφαιρο των αραβικών χωρών. Παίζοντας αρκετά χρόνια στην Τουρκία είναι ένα γνωστό όνομα για το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα δεν ήθελε να συζητήσει καν την συγκεκριμένη προοπτική, όμως τα χρήματα που δίνονται από τις ομάδες είναι ο κύριος λόγος που τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφορτωθεί αρκετά από τα «βαριά» συμβόλαια και είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση για τον Μπίσεσβαρ, είτε αυτή προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, είτε κάποιο άλλο (πχ. Τουρκία) πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα