Μπαγκαλιάνης σε Φετφατζίδη: «Γιάννη… κοίτα με»

Μπαγκαλιάνης σε Φετφατζίδη: «Γιάννη… κοίτα με»

Gazzetta team
Μπαγκαλιάνης σε Φετφατζίδη: «Γιάννη… κοίτα με»

bet365

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης σημείωσε το παρθενικό γκολ του στις επαγγελματικές κατηγορίες και μετά το παιχνίδι ανέφερε το… παρασκήνιο αυτού.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για 3η φορά στο βασικό σχήμα του Άρη και μάλιστα μετρά ισάριθμες καλές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά μετουσίωσε το καλό παιχνίδι του με το γκολ που σημείωσε και μετά τον αγώνα, μιλώντας στα κανάλια Novasports, ανέφερε το παρασκήνιο της φάσης. «Πριν την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γιάννης Φετφατζίδης με ρώτησε «μπορείς να το βάλεις;». Και του απάντησε… κοίτα με». Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να κάνει σχετική χειρονομία στον έμπειρο επιθετικό μετά το γκολ που σημείωσε.

Ο Μπαγκαλιάνης συμπλήρωσε ότι… «χάσαμε, οπότε δεν χάρηκα το γκολ. Η ομάδα έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε φάσεις, ένα δοκάρι αλλά το 0-2 που δεχθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό». Ρωτήθηκε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια τόσο ο ίδιος όσο και ο 19χρονος Μπακούτσης. «Παίρνουμε εμπειρίες και μακάρι να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Γενικά, αυτά τα παιχνίδια είναι οδηγός για μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα