Ποιο GNTM; Next top referee στις 19 Ιουλίου με casting του Big-4!

Γιάννης Σερέτης
Ποιο GNTM; Next top referee στις 19 Ιουλίου με casting του Big-4!

bet365

Θα θυμίζει ολίγον από GNTM η επιλογή του διαδόχου του Μέλο Περέιρα τη μεθεπόμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου, καθώς οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA θα περάσουν από το casting του Big-4. Είτε δια ζώσης, είτε από τον υπολογιστή τους...

Με ψήφους 16 υπέρ και 1 λευκό (από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ «επικύρωσε» σήμερα την ειλημμένη από την UEFA απόφαση για την αντικατάσταση της ΚΕΔ, αλλά και τον τρόπο επιλογής της που θα θυμίζει... GNTM!

Πώς θα γίνει η επιλογή; Πιθανότατα με τηλε-διάσκεψη. Μπορεί όμως και με... τετ α τετ casting! Δηλαδή, να έρθουν στην Ελλάδα οι τρεις υποψήφιοι διάδοχοι του Μέλο Περέιρα, να καθίσουν ξεχωριστά απέναντι στους τέσσερις “κριτές” του Big – 4 (όπως η τετράδα Bίκυ Καγιά – Δημήτρης Σκουλός – Αγγελος Mπράτης – Ηλιάννα Παπαγεωργίου μέχρι πέρυσι) και να τους πάρουν συνέντευξη. Αν δεν καταστεί δυνατόν οι ξένοι υποψήφιοι αρχιδιαιτητές (που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA) να έρθουν στην Αθήνα, θα... “εξεταστούν” από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Στη διαδικασία θα μετέχουν ο Πετρ Φούσεκ ως εκπρόσωπος των FIFA/UEFA και εκπρόσωποι της ΕΠΟ και της Superleague 1, όμως δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο οι τέσσερις εκπρόσωποι του Big-4! Και ο διάδοχος του Περέιρα θα αποφασιστεί μόνο αν τρεις (μίνιμουμ) ομάδες συμφωνήσουν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα επιλέξει δύο ξένους συνεργάτες, συνεπώς ολοκληρώνεται η θητεία και του Ισπανού Φερνάντο Μαρίν και του Σουηδού Λιφ Λίντμπεργκ.

Οι 4 εκπρόσωποι - “κριτές” του Big -4, μαζί με τον Φούσεκ, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ και της Superleague θα συνθέσουν την «ομάδα εργασίας για την επιλογή του προέδρου της ΚΕΔ», η οποία θα συνεδριάσει δύο φορές (Τρίτη 14/7, Πέμπτη 16/7) πριν από την τελική επιλογή της Παρασκευής 17/7.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα