Αρης: Με Σάσα-Φετφατζίδη η ενδεκάδα

Αρης: Με Σάσα-Φετφατζίδη η ενδεκάδα

Gazzetta team
Αρης: Με Σάσα-Φετφατζίδη η ενδεκάδα

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη στο αρχικό σχήμα στον αγώνα (8/8, 19:15) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».
Παρά την απουσία του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ο Μίκαελ Ένινγκ έδωσε φανέλα βασικού στον Γιάννη Φετφατζίδη απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην αρχική ενδεκάδα για τους «κίτρινους» είναι και ο Λούκας Σάσα, παρότι ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρόβλημα στη γάμπα. Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας (ως παρτενέρ του νεαρού Μπαγκαλιάνη) στέλνει τον Λίντσεϊ Ροζ στο δεξί άκρο της άμυνας. Λόγω προβλήματος στο γόνατο του Μιχάι Κόρχουτ, ο νεαρός Μπακούτσης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ματίγια και Λούκας Σάσα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι Μαρτίνες-Φετφατζίδης στα άκρα. Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα