ΑΕΚ-ΟΦΗ: Με στόχο τη νίκη και την διατήρηση της 2ης θέσης

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ-ΟΦΗ: Με στόχο τη νίκη και την διατήρηση της 2ης θέσης

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (08/07, 21:30) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την βοηθήσουν να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ, η οποία έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Αρη στη Θεσσαλονίκη, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off. Η Ενωση θέλει να συνεχίζει να βαδίζει σε νικηφόρα μονοπάτια κι αυτή την αγωνιστική κυνηγάει την πρώτη της νίκη στα Play Off, στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, κατάφερε και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το βράδυ της Τετάρτης (08/07), ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δικέφαλος δέχθηκε δύο γκολ από τον Άρη και τον Ολυμπιακό σε διαδοχικά παιχνίδια, αφού στα 18 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ! Είχε να δεχτεί πάνω από ένα γκολ από τότε που έχασε 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό και έτσι δεν έχει νίκη ακόμα στην έδρα της στα τρία παιχνίδια των Play Off. Είχε να χάσει στην έδρα της από την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου και το παιχνίδι με την Ξάνθη, καθώς μετρούσε 14 παιχνίδια χωρίς ήττα, με εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν είχε κάποιο νέο πρόβλημα παίρνοντας στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Από την άλλη ο ΟΦΗ, παραμένει η ομάδα χωρίς νίκη στα Play Off. Παρ' όλα αυτά κατάφερε να βάλει δύσκολα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, παίρνοντας δύο ισόπαλα αποτελέσματα. Έχει να νικήσει από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής, διάρκειας, 3-0 τη Λαμία, που της έδωσε το εισιτήριο για την εξάδα. Δεν έχει δηλαδή νίκη στα έξι τελευταία.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ την ΑΕΚ Οι Κουτρουμπής, Νέιρα και Μαρινάκης δεν είναι στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ με την Ενωση.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Θοδωρής Μίγγρος, ενώ επέστρεψε και ο Δεληγιαννίδης που είχε χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Την 20μελή αποστολή, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Περδίκης, Βαφέας, Μπράουν, Κοροβέσης, Μπολάκης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Σουρνάκης, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Μίγγος, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Η διαιτησία

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στο ΟΑΚΑ, στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, έχοντας για βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη

Η ιστορία

  • Νίκες ΑΕΚ: 45

  • Ισοπαλίες: 15

  • Νίκες ΟΦΗ: 21

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ

  • Νίκες ΑΕΚ: 31

  • Ισοπαλίες: 4

  • Νίκες ΟΦΗ: 5

Οι αγώνες της σεζόν

  • 30.11.2019: ΟΦΗ – ΑΕΚ 1-0
  • (52’ σουτ Σεμέδο. Στο 88’ 2η κίτρινη Βράνιες της ΑΕΚ)
  • 23.02.2020: ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0
  • (5’ κεφαλιά Μάνταλος, 8’ σουτ Βέρντε, 29’ σουτ Βέρντε. Στο 90’ 2ηκίτρινη Λιβάγια)
  • 14.06.2020: ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-2
  • (42’ κεφαλιά Λιβάγια, 65’ σουτ Βέρντε)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα