Σενάρια από Ρωσία για Καρέρα και Σπαρτάκ

Σενάρια από Ρωσία για Καρέρα και Σπαρτάκ

Gazzetta team
Σενάρια από Ρωσία για Καρέρα και Σπαρτάκ

bet365

Στη Ρωσία γίνεται λόγος ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι έτοιμος να αποδεχθεί πιθανή πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, κάτι ωστόσο που δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ρωσικά σενάρια θέλουν τον Μάσιμο Καρέρα να εξετάζει την πιθανότητα της επιστροφής του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Όπως αναφέρει το ρωσικό sport24.ru και αναπαράγουν αρκετές ιστοσελίδες στη χώρα, η Σπαρτάκ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος μάλιστα φέρεται έτοιμος να πει το «ναι» σε περίπτωση που του γίνει πρόταση.

Όπως προσθέτει μάλιστα το ρωσικό δημοσίευμα, ο Καρέρα έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Λέονιντ Φεντούν και θα γυρνούσε στη Σπαρτάκ, στην οποία λατρεύεται λόγω της κατάκτησης του τίτλου πριν μερικά χρόνια.

Από το ρεπορτάζ πάντως προκύπτει ότι κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Καρέρα με την πιθανότητα επιστροφής του σε ομάδα της Ρωσίας.

Ο Καρέρα έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν, έχοντας συμφωνήσει να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα