Αρης: Ολοι μέσα ενόψει Ολυμπιακού

Αρης: Ολοι μέσα ενόψει Ολυμπιακού

Gazzetta team
Αρης: Ολοι μέσα ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Μίκαελ Ενινγκ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off, ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός τεχνικός θα συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ Αρης:

«Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (08/07, 19:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα