«Κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό για Πέτροβιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

«Κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό για Πέτροβιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

«Κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό για Πέτροβιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

bet365

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του, ο αμυντικός χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Νιέγκος Πέτροβιτς σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός απλώνει τα τελευταία χρόνια τα δίχτυα του στη γαλλική, αλλά και την σερβική αγορά αναζητώντας νέα ποδοσφαιρικά prospects. Από την γειτονική χώρα εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφόρησε το όνομα του Νιέγκος Πέτροβιτς, ο οποίος από τα 18 έχει παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία της Σερβίας πρώτα στη Ραντ και ακολούθως στον Ερυθρό Αστέρα.

Η έγκυρη σερβική ιστοσελίδα mozzartsport αναφέρει πως Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 20 χρονου ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για κλασικό αμυντικό χαφ που «καταπίνει» χιλιόμετρα, διαθέτει δυνατό πόδι το οποίο δεν διστάζει να δοκιμάσει από μακρινή απόσταση, αλλά την ίδια στιγμή υστερεί στις πάσες. Έχει το ίδιο καλούπι με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο σε τούτη την τη φάση της καριέρας του ασφαλώς και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον αρχηγό της Κρίσταλ Πάλας.

Ο 20χρονος διεθνής με την U21 της Σερβίας ανήκει στη φουρνιά ποδοσφαιριστών που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο Ερυθρός Αστέρας εξ ου και η απόφαση όχι μόνο να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά και να πάρει ευκαιρίες αρχικά από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και εν συνεχεία από τον διάδοχο του, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Οι πρωταθλητές Σερβίας αναζητούν ζεστό χρήμα γα τα ταμεία τους και θεωρούν πως οι Πέτροβιτς, Γκάβριτς και Νίκολιτς έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Ασφαλώς ο Πέτροβιτς είναι ένα «άγουρο» ταλέντο, διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ στην τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις 27 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 20 ως βασικός, 1 γκολ, αλλά και μια ασίστ.

Μάλιστα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πέτροβιτς είχε χρησιμοποιηθεί στο ματς των ομίλων του Champions League στο «Μαρακανά» κόντρα στον Ολυμπιακό μπαίνοντας ως αλλαγή στο 73΄.

Δείτε τον Νιέγκος Πέτροβιτς εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα