Μαγνητική ο Μπουζούκης

Μαγνητική ο Μπουζούκης

Gazzetta team
Μαγνητική ο Μπουζούκης

bet365

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης με την πρώτη εκτίμηση ωστόσο να μην είναι ανησυχητική για τον μέσο του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένο το ότι υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν ρεπό μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση. Οι... πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το ένα να αποτελείται από τους παίκτες που έπαιξαν στο ντέρμπι και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα σε Ολυμπιακό έκαναν αρχικά αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων. Εκτός έμειναν οι Αγιούμπ, Νάγκι, Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης που έκαναν θεραπεία.

Μαγνητική ο Μπουζούκης

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν λένε για κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουν τις εξετάσεις για μεγαλύτερη σιγουριά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα